SUPORT

Suntem mandri ca putem rezolva orice problema aparuta oriunde in reteaua noastra, in maxim 2 ore. Daca competitorii nostri va fac sa credeti ca internetul este fizica atomica sa nu-i credeti.
Intotdeauna suportul tehnic va fi simplu de inteles, usor de urmat si rapid de rezolvat.

Iata cateva lucruri pe care le vrem clare:

Exista destinatii in Internet care limiteaza viteza de acces a utilizatorilor datorita politicii de acces sau a nivelului de incarcare a site-ului respectiv. Aceste limitari, impuse de proprietarii respectivelor site-uri sunt independente de Dominet si nu pot fi considerate incalcari ale conditiilor contractuale.

Anumite jocuri online necesita, pentru o functionare optima, indeplinirea anumitor parametrii ai conexiunii (timpi maximi de intarziere, marime a canalului, etc.) precum si ai sistemului de operare.

Conexiunea Dominet intruneste in conditii de functionare normala toate aceste conditii. In cazul folosirii serviciului Dominet pentru mai multe scopuri simultan (eg. download, videoconferinta si gaming) este posibil ca unul sau mai multi din acesti parametrii sa se degradeze datorita incarcarii conexiunii.