DESPRE NOI

Dominet este cea mai dinamica companie locala in domeniu comunicatiilor din Timisoara. Cu siguranta nu suntem cel mai mare furnizor de servicii Internet si comunicatii de pe piata. Dar suntem una din cele mai stabile si de incredere companii din domeniu din Timisoara. Viziunea noastra este sa oferim servicii de inalta calitate adaptate cat mai bine necesitatilor clientului.

Punem la dispozitia clientilor nostrii abilitati dobandite in peste 12 ani de experienta in comunicatii: transmisii de date, acces Internet si telefonie.

Am dezvoltat o retea de peste 500 km de fibra optica in principalele orase ale tarii, retea care deserveste clienti de talie mondiala din cele mai diverse domenii.

In Timisoara oferim servicii de acces Internet de banda larga, comunicatii, telefonie si consultanta adresate companiilor precum si servicii de acces internet si telefonie adaptate utilizatorilor rezidentiali.

Conectarea clientilor se face prin conexiuni de fibra optica pe o retea cu topologie inelara oferind o disponibilitate a serviciilor mai mare de 99.5% sau prin conexiuni radio in banda licentiata cu o disponibilitate de peste 99.0 % si un grad ridicat de acoperire.

Acoperim cu conexiuni pe fibra optica majoritatea zonelor industriale, cladirilor comerciale si cartierelor rezidentiale din Timisoara. Deci sunt mari sanse ca serviciile Dominet sa fie deja in zona dumneavoastra. Iar daca nu suntem deja, cu siguranta vom ajunge in scurt timp.